Latvijas Grāmatizdevēju asociācija 2017. gadā par grāmatizdevēju draugu izvēlējusies LU literatūras un kritikas portālu "Ubi Sunt". 23. februāra rītā Latvijas Grāmatu izstādes atklāšanā portāls tika sveikts ar atzinības rakstu par ieguldījumu topošo literatūrkritiķu audzināšanā.

"Ubi Sunt" redkolēģija bija patīkami pārsteigta par šādu godu un novērtējumu. Par draugiem grāmatām, grāmatizdevējiem, grāmatu lasītājiem un rakstītājiem, kā arī recenzētājiem sevi esam uzskatījuši arī pirms šāda pagodinājuma. Tomēr šāds sasniegums liek izjust gandarījumu gan par paveikto, gan iedvesmo arī turpmākai darbībai un attīstībai. Jāpiebilst, ka līdz ar katru veiksmi un panākumiem rodas arī jauni izaicinājumi – tos būs patīkama atbildība pārvarēt, lai attaisnotu šādu atzinību arī 2018. gadā un tālākā nākotnē.

Paldies arī Latvijas Nacionājai bibliotēkai par rosinošu un elegantu dāvinājumu portālam – izdevumu "Grāmata Latvijā / Lasām Latvijā"!

Lielākā pateicība tomēr jāizsaka visiem mūsu portāla autoriem, kas kopš 2017. gada maija ir aktīvi un nesavtīgi rakstījuši un iesaistījušies portāla satura veidošanā vai citādi atbalstījuši vai popularizējuši portāla darbību – bez Jums nebūtu nedz negulētu nakšu, kamēr tiek rakstīti un rediģēti teksti, nedz lauru plūkšanas, kad teksts tomēr ir tapis un publicēts. Paldies Jums!

"Ubi Sunt" redkolēģija,
2018. gada 23. februārī.

Dalīties