Sadarbības līgums ar Čitkaras universitāti (Chitkara University) Indijā paredz studentu, akadēmiskā personāla un zinātnisko darbinieku apmaiņu, sadarbību pētniecisku projektu un publikāciju izstrādē, konferenču un semināru organizēšanā, kā arī citas aktivitātes.

Šis augstskolām ir stratēģiski nozīmīgs līgums, jo veicina to attīstību internacionālā dimensijā, sniedzot iespējas gan studentiem, gan arī akadēmiskajam un zinātniskajam personālam paplašināt starptautisko pieredzi, kas ir nozīmīgs elements kvalitatīvas izglītības sniegšanai un  izaugsmei.

Sadarbības līgums starp Eiropas Studiju Departamentu Manipālas universitātē (Department of European Studies of Manipal University) Indijā un Humanitāro zinātņu fakultātes Anglistikas nodaļu paredz Angļu filoloģijas maģistra studiju programmas studentu un akadēmiskā personāla apmaiņu.

Starptautiskā akadēmiskā sadarbība un mobilitāte ir neatņemama mūsdienīgas studiju vides sastāvdaļa. Noslēgtie sadarbības līgumi sekmē Anglistikas nodaļas starptautiskās sadarbības tīkla paplašināšanos un nodrošina studentus un akadēmisko personālu ar starptautiskās pieredzes apmaiņu.

Dalīties