13. septembrī plkst. 18:15, 409. auditorijā, aicina noskatīties Džima Šarmana izcilu komēdiju "Rokija Horora šausmu šovs" (The Rocky Horror Picture Show, 1975).

Jaunlaulāto pāra Breda un Džanetas mašīna piepeši apstājas, un, meklējot iespējas turpināt ceļu, abi ieklīst Doktora Frenkenfurtera pilī, kur norisinās ikgadējais Transseksuāļu planētas viesu pasākums. Tajā Frankenfurters atklāj savu jauno radījumu, jaunu vīrieti, absolūtās baudas būtni, Adoni, ko nosaucis par Rokiju Hororu. Nakts laikā, doktors mēģina savaldzināt gan Bredu, gan Dženetu, turklāt pilī ierodas doktors Everets Skots, kas meklē savu dēlu Ediju, ko, kā izrādās, ir nogalinājis Doktors Frenkenfurters.

"The Rocky Horror Picture Show" ir ārkārtīgi grandioza vizuālā un muzikālā satīra par šausmu filmu un zinātniskās fantastikas zelta laikiem. Sīkāk par filmu Pirms filmas skatīšanās ir paredzēta īsa ievadlekcija par filmu, pēc filmas noskatīšanas - diskusija. Ievadlekcija tiks lasīta krievu valodā. Filma tiek demonstrēta angļu valodā ar subtitriem krievu valodā. Visi tiek laipni aicināti!


Dalīties