Pavasara semestri Humanitāro zinātņu fakultātes Studentu pašpārvalde sākusi aktīvi. 31. janvārī notika pirmā semestra kopsapulce, plānojot darbu gan jauno studentu piesaistei, gan arī citus pasākumus. Iecerēti gan studentiem jau labi zināmi un iemīļoti pasākumi, gan arī dažādi jauninājumi, ar kuriem stiprināt Humanitāro zinātņu fakultātes iekšējo vidi, piedāvājot studentiem saliedējošas, iekļaujošas ārpus-studiju aktivitātes un intereses sevis pilnveidošanai.

Jaunajā Humanitāro zinātņu fakultātes Studentu pašpārvaldes sasaukumā vienoti darbojas dažādu kursu un programmu studenti. Savu kopīgo identitāti būvējam darbos un iecerēs, katrs piedāvājot ko īpašu kopīgajai darbībai. Šādi paplašinām savu un cits cita redzesloku, apmaināmies ar pieredzēm un idejām un padarām Humanitāro zinātņu fakultāti par mājīgu vietu mums visiem.

Ļoti vēlamies sadarboties ar studentiem arī ikdienišķās lietās, palīdzēt uzlabot atmosfēru fakultātē un piedalīties sabiedriskās dzīves uzlabošanā. Aktīvi darbosimies, lai studentiem būtu patīkama, sekmējoša studiju vide, kurā uzturēties.

Ar lielu atbildību iesaistāmies arī akadēmiska rakstura jautājumos. Tiek plānoti dažādi darbi, ar kuru palīdzību uzlabot studiju procesu; ceram uz veiksmīgu sadarbību gan ar studentiem, gan mācībspēkiem, lai celtu izglītības kvalitāti. Vēlamies šī gada laikā sasniegt daudz. Jaunais Studentu pašpārvaldes sasaukums ar prieku gaida darbu atsākšanos un cer redzēt studentus savos pasākumos!

Vairāk par pašpārvaldes biedriem un pašpārvaldes jaunumiem var uzzināt:

https://www.facebook.com/humanitarie/

Dalīties