Svinīgā apbalvošanas ceremonijā š. g. 2. martā Vācu ģimnāzijā tika sumināti Pirmā atklātā spāņu valodas konkursa 10.–12.klašu izglītojamiem uzvarētāji. Galvenā balva pirmās vietas ieguvējam bija iespēja studēt par budžeta līdzekļiem Humanitāro zinātņu fakultātē.

Pirmais atklātais spāņu valodas konkurss 10.–12.klašu izglītojamiem norisinājās Rīgas Valsts vācu ģimnāzijā 26. janvārī. Tā organizāciju atbalstīja Latvijas Universitāte un Spānijas vēstniecība Latvijā. Konkurss notika divās kārtās. Pirmajā kārtā piedalījās 60 skolēni, otrajā – 27.

2.martā Vācu ģimnāzijā notika svinīgā apbalvošanas ceremonija, kurā piedalījās Spānijas vēstniece Latvijā Susana Kamara Angulo un LU HZF Ibēristikas un Latīņamerikas studiju centra vadītāja asoc.prof Alla Placinska, pasniedzējs Alberto Torress Fernandess un vieslektors no Spānijas Ruimans Peress Ramoss.

Pirmo vietu konkursā ieguva  Ksenija Kondrašova no Rīgas Valsts 3. ģimnāzijas. Pirmās vietas ieguvēja balvā saņēma iespēju studēt par budžeta līdzekļiem Humanitāro zinātņu fakultātē, sākot ar 2019./2020. akadēmisko gadu. Otrās vietas ieguvēji saņēma dāvanas un grāmatas no Spānijas vēstniecības.

Apsveicam visus uzvarētājus un it īpaši Kseniju Kondrašovu!      

Dalīties