No 9. līdz 24. februārim notiek LU Humanitāro zinātņu fakultātes studentu pieteikšanās Erasmus+ studiju mobilitātei 2022. gada rudens semestrim.

Informācija par pieteikšanās procesu ir pieejama šeit: Erasmus+ studiju mobilitāte (lu.lv).

Aktuālais HZF sadarbības augstskolu saraksts ir pieejams šeit: HZF līgumi pa studiju programmām - Google dokumenti

Erasmus+ stipendijai var pieteikties LU HZF studenti (bakalaura, maģistra vai doktora līmeņa studijas), kas ir sekmīgi nokārtojuši studiju kursus vismaz 40 KP apjomā (divi studiju semestri), kam nav maksas vai akadēmisko parādu un kas neatrodas studiju pārtraukumā. 1.kursa studenti, kam uz doto brīdi nav 40 KP, var rakstīt iesniegumu uz studiju programmas/apakšprogrammas direktora vārdu un apņemties nokārtot 2.semestra kursus ar vidējo atzīmi ne mazāk par “7”.

Lai pieteiktos konkursam, ir jāiesniedz šādi dokumenti, nosūtot tos uz HZF Ārējo sakaru koordinatores e-pastu: jekaterina.cernevska@lu.lv : 

1. HZF Erasmus+ pieteikuma forma (veidlapa ir pieejama šeit: Erasmus+ studiju mobilitāte (lu.lv) 

2.Sekmju izraksts ar vidējo svērto atzīmi (kopsavilkumu par visiem semestriem) no studenta LUIS profila (pdf/jpg formāts (‘ekrānuzņēmums’) ) Vidējā svērtā atzīme nedrīkst būt zemāk par ‘7’.

3. Adresēta savas studiju programmas direktoram motivācijas vēstule (latviešu vai studiju programmas valodā), kurā tiek minēti mērķa augstskolas studiju kursi, kurus plānojat apgūt. Informāciju par studiju kursiem var meklēt mērķa augstskolas mājaslapā vai rakstot tās koordinatoram. Pirms pieteikšanās ir jāpārliecinās, ka mērķa augstskola piedāvā studiju kursus, kas atbilst Jūsu studiju programmai LU. 

! Pirms pieteikšanās ir jānoskaidro, kuru valodu zināšanas būtu nepieciešamas, lai studētu mērķa augstskolā.

Dalīties