Š.g. 14. aprīlī Latvijas Universitātes (LU) Humanitāro zinātņu fakultātē notiks Atvērto durvju diena. Ja saista valodas,  literatūra, kultūra, nāc uz LU Humanitāro zinātņu fakultāti un uzzini par  bakalaura un maģistra studiju iespējām plašāk!

Plkst. 15 Humanitāro zinātņu fakultātē (Visvalža ielā 4a, 4. stāva zālē – 401.telpā)  tiks gaidīti topošie bakalaura studiju programmu studenti. Fakultātes dekāne prof. Indra Karapetjana un HZF Studentu pašpārvalde pastāstīs par studiju iespējām fakultātē un ārpusstudiju aktivitātēm. Būs iespēja piedalīties Kahoot! spēlē “Iepazīsti HZF”. Pēc tam topošie studenti tiks aicināti uz tikšanos ar interesējošās studiju programmas (apakšprogrammas) mācībspēkiem un studentiem, lai uzzinātu plašāk par apgūstamajiem studiju kursiem, studiju norisi, uzņemšanas prasībām u.c.

Par  HZF bakalaura studiju programmu piedāvājumu plašāk: https://www.hzf.lu.lv/gribu-studet-hzf/bakalaura-limena-studijas/

Savukārt plkst. 17 LU Humanitāro zinātņu fakultātē (Visvalža ielā 4a, 402. telpā) tiks gaidīti interesenti par maģistra studijām. Kāpēc vērts studēt maģistrantūrā, kāds ir HZF maģistra studiju piedāvājums, pastāstīs fakultātes dekāne  prof. I. Karapetjana un programmu pārstāvji. Pēc tam būs iespēja aprunāties ar interesējošās programmas mācībspēkiem un noskaidrot svarīgo par studijām.

Par  HZF maģistra studiju programmu piedāvājumu plašāk: https://www.hzf.lu.lv/gribu-studet-hzf/magistra-limena-studijas/

Gaidīsim ciemos 14. aprīlī LU HZF Visvalža ielā 4a!

Atrašanās vieta kartē

Papildu informācijai: tālr.: 67034908, e-pasts: hzf@lu.lv

Plašāk par Atvērto durvju nedēļu Latvijas Universitātē: https://www.lu.lv/par-mums/lu-mediji/zinas/zina/t/76967/

Dalīties