Latvijas Universitātes (LU) Humanitāro zinātņu fakultāti (HZF) šovasar absolvēs 225 jaunie speciālisti: 185 bakalauri, 24 maģistri, 16 profesionālie maģistri. HZF izlaidums notiks 4. jūlijā LU Lielajā aulā divās daļās: plkst. 10:00 un plkst. 13:00.

Plkst. 10:00 diplomus saņems bakalaura studiju programmu “Anglistikas, Eiropas valodu un biznesa studijas”, “Angļu filoloģija”, “Moderno valodu un biznesa studijas”, “Āzijas studijas” absolventi un maģistra studiju programmu “Anglistika” un “Orientālistika” absolventi.

Plkst. 13:00 diplomus saņems bakalaura studiju programmu “Vācu filoloģija”, “Franču filoloģija”, “Filoloģija” (Franču filoloģija), “Klasiskā filoloģija”, “Baltu filoloģija”, “Krievu filoloģija”, “Somugru studijas”, “Filoloģija” (Somugru studijas) un maģistra studiju programmu “Vācu filoloģija”, “Baltu filoloģija”, “Valodniecība, literatūrzinātne un reģionu kultūrstudijas” (Romānistika, Klasiskās studijas, Rusistika un slāvistika), kā arī profesionālā maģistra studiju programmu  “Konferenču tulkošana” un “Rakstiskā tulkošana” absolventi.  

Prieks, ka šogad LU Rektora atzinības rakstus par izcili izstrādatiem noslēguma darbiem saņems 51 students, savukārt ar izcilību fakultāti absolvēs 26 studenti.

Sveicam visus mūsu absolventus un aicinām neapstāties pie sasniegtā un turpināt studijas LU jau nākamajā studiju līmenī – maģistrantūrā vai doktorantūrā!

Plašāka informācija par izlaidumiem (pa studiju programmām).

Dalīties