Sveicam visus Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes 2024. gada absolventus un aicinām uz izlaidumu š.g. 1. jūlijā no plkst. 10 LU Lielajā aulā.

Šis ir vēsturiskās Humanitāro zinātņu fakultātes (LU HZF) pēdējais izlaidums, tāpēc īpaši nozīmīgs HZF saimei. 

Šogad vasaras izlaidumā humanitāro zinātņu diplomu saņems 182 absolventi: humanitāro zinātņu bakalaura grādu iegūs 135 jaunie speciālisti, humanitāro zinātņu maģistru grādu – 38, bet profesionālo maģistra grādu un tulkotāja kvalifikāciju – 9 jaunie speciālisti.

Īpašs prieks par mūsu izcilniekiem:  bakalaura grādu ar izcilību šogad saņems septiņi absolventi, maģistra  grādu ar izcilību – 11, bet profesionālo maģistra grādu un tulkotāja kvalifikācija ar izcilību  saņems četri absolventi. Savukārt LU rektora atzinības rakstus par veiksmīgu zinātnisko darbu saņems 37 bakalaura programmu absolventi, 15 maģistra programmu absolventi un divi  profesionālās maģistra studiju programmas absolventi.

Sirsnīgi suminām!

Lai iegūtais diploms ir kā stimuls iedvesmai pilnveidoties, neapstāties pie sasniegtā, bet turpināt savu izaugsmi, izvirzot arvien drosmīgākus akadēmiskus mērķus nākamajā studiju līmenī un profesionālajā izaugsmē!

Dalīties