Visiem Latvijas Universitātes studentiem un absolventiem līdz 11. martam ir iespēja pieteikties dalībai LU Teoloģijas fakultātes studentu rīkotajā “Neērto tēmu referātu maratonā”. Šogad “Neērto tēmu referātu maratons” notiks LU TF atvērto durvju dienā 23. martā, LU TF 161. telpā, Raiņa bulvārī 19.

Jau trešo gadu pēc kārtas LU TF studente Estere Pumpura sadarbībā ar LU TF studentu pašpārvaldi rīko Neērto tēmu referātu maratonu. Pasākuma mērķis ir attīstīt studentu prasmi uzstāties auditorijas priekšā, izglītot sabiedrību un mudināt jaunus cilvēkus runāt par sabiedrībā neērtiem jautājumiem un tematiem.

Maratona programmā paredzēti 9 referāti. Piedalīties ar saviem referātiem aicināti LU TF studenti un absolventi, kā arī studenti no citām LU fakultātēm. Vienam studentam atļauts pieteikt vairākus referātus. Referāta lasīšanas garums ir 20 minūtes.

Pieteikums dalībai referātu maratonā jānosūta elektroniskā formātā uz adresi tfspestere@gmail.com, norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu, fakultāti un kursu, referāta tematu, e-pastu un telefona numuru.

Pieteikuma iesūtīšanas termiņš ir 2018. gada 11. marts.

Dalīties