Otrdien 6.decembrī plkst. 16:00 Humanitāro zinātņu fakultātē 401.telpā notiks Angļu filoloģijas un Moderno valodu un biznesa studiju bakalaura studiju programmas studējošo tikšanās ar uzņēmuma EVRY Latvia pārstāvjiem.

Tikšanās mērķis ir informēt humanitāro zinātņu jomā studējošos ar skandināvu valodas zināšanām un citus interesentus par darba iespējām  uzņēmumā EVRY. EVRY ir viena no lielākajām IT kompānijām Skandināvijā, kas apkalpo gan finanšu institūcijas, valsts un pašvaldības organizācijas, veselības organizācijas un privātā biznesa sektora uzņēmumus. Vairāk kā 4 miljoni lietotāji Skandināvijā izmanto EVRY pakalpojumus katru dienu gan darba, gan ikdienas vajadzībām. EVRY klienti pārstāv gan valsts, gan privāto sektoru, piemēram, daži no tiem ir: DNB, Telenor, Norvēģijas Pasts, Sparebank 1 Group, Statoil, Hydro, Storebrand, Gjensidige utt.

EVRY Latvia ir daļa no EVRY korporācijas un nodrošina 1 līmeņa lietotāju IT atbalstu Norvēģijas un Zviedrijas klientiem, kā arī sniedz finanšu un grāmatvedības pakalpojumus EVRY Grupai.Vairāk informācijas par uzņēmumu EVRY mājas lapā: www.evry.com.


Dalīties