Šī gada 3. septembrī notika Latvijas Universitātes darbinieku kopsapulce, kurā rektors profesors Mārcis Auziņš vēlēja mums visiem veiksmi un izturību, uzsākot 2010./2011. akadēmisko gadu.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šogad rektors izteica pateicību par devumu Latvijas Universitātes attīstībā. Īpašs prieks Humanitāro zinātņu fakultātes kolektīvam ir par dekāna p.i. profesori Ausmu Cimdiņu, kura saņēma LU rektora pateicību par godprātīgu darbu un lojalitāti, sekmīgu Humanitāro zinātņu fakultātes reorganizācijas vadīšanu, profesionālismu un kompetenci, pildot LU Senāta priekšsēdētāja vietnieka pienākumus no 2007.gada 1.jūnija līdz 2010.gada 31.maijam.

Lepojamies arī ar Āziju studiju nodaļas vadītāju asoc. prof. Franku Kraushāru, kuram tika izteikta LU rektora pateicība par ieguldījumu sinoloģijas attīstībā un starptautiskās akadēmiskās sadarbības Āzijas studijās stiprināšanu.

Rektors norādīja, ka LU akadēmiskajos amatos tiek ievēlēti gados arvien jaunāki cilvēki. Humanitāro zinātņu fakultātes kolektīvs sveic jaunievēlētos asociētos profesorus:  Vitu Kalnbērziņu un  Daci Liepiņu Anglistikas nodaļā, Jāni Ešotu un Jāni Priedi Āzijas studiju nodaļā un Ivaru Orehovu Sastatāmās valodniecības un tulkošanas nodaļā.

Dalīties