Humanitāro zinātņu fakultātes PSP Moderno valodu skolotāju programma piedāvā studentiem vai jau esošajiem valodu un citu priekšmetu skolotājiem divu gadu laikā iegūt angļu, franču, vācu vai skandināvu valodu skolotāja kvalifikāciju.

Programmas obligātā daļa ir prakse (26 KP) un kopīgas lekcijas latviešu/angļu valodā. Programmas B daļā studenti var izvēleties kursus, kas uzlabo valodas un valodas pasniegšanas prasmes klātienē un virtuālā vidē.

Programma ir daudzvalodības un daudzkultūru skola, kur studenti ne tikai iegūst zināšanas un kvalifikāciju savā priekšmetā, bet arī prasmes, kas nepieciešamas dzīvei daudzkultūru un daudzvalodu pasaulē, jo studenti piedalās ERASMUS programmā, kas nodrošina studentu apmaiņu ar dažādām Eiropas augstskolām, un Comenius programmā, kuras ietvaros studenti darbojas projektos kopā ar citu Eiropas zemju skolotājiem.

Moderno valodu skolotāju programma sniedz ne tikai skolotājas kvalifikāciju, bet sadarbībā ar Vispārējo izglītības satura centru piedāva studentiem iepazīties ar jaunākajiem izglītību regulējošiem dokumentiem un piedalīties to aprobēšanā, tādējādi kļūstot par aktīviem dalībniekiem Latvijas izglītības politikā.

Studijas notiek fakultātē, piektdienās no 8.30 līdz 18.00.

Dalīties