Ceru, ka šīs vasaras svelme būs mūs pozitīvi pārsteigusi un iedvesmojusi. Kaut vai sasildot avansā aukstajiem ziemas vakariem fakultātes ziemeļpuses auditorijās un ziemīgam, tumšam mājupceļam pēc vakara nodarbībām. Sauleskrēsli nu jānoliek līdz nākamajai vasarai!

Atgriežamies – pie Alma Mater sāniem,  fakultātē, pie lekciju materiāliem, pie tāfeļu rakstiem, pie mājīgās bibliotēkas plauktiem.

Atgriežamies – pie studentiem, vecākajos kursos un gluži svaigajiem pirmkursniekiem (šogad paildinājums – 565 jaunie), kuri mūs par visām citām ietekmēm visvairāk tomēr iedvesmo – kustībai, cita rakursa domai, pilnveidei mūsu darbā un zināšanās.

Atgriežamies – septembrī, vēl dažās siltajās agra rudens dienās,kad būs iespēja izmēģināt pirmo HZF (un patiesībā LU mēroga) āra auditoriju; kaut vai ar plediem uz pleciem, bet svaigā gaisā. Līdz ar to varbūt svaigās domās un izglītojošās sarunās. Arī 2014. gada Dzejas dienas jauno būvi pļavā nolūkojušas.

Mārtiņi, Ziemassvētki, sesija, Lieldienas – kaut kas tik tuvu, kaut kas nav vairs tālu... Lai mums visiem veselīgs, pilvērtīgs, radošs un izdevies 2014./2015. studiju  gads!

Ilze Rūmniece
HZF dekāne

Dalīties