Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes Lietišķās valodniecības centrs piedāvā kārtot LCCI (London Chamber of Commerce and Industry/ Londonas Tirdzniecības un rūpniecības palātas) lietišķās angļu valodas eksāmenus, kā arī eksāmenu lietišķās angļu valodas skolotājiem.

LCCI eksāmeni ir akreditēti daudzu Eiropas un pasaules valstu izglītības ministrijās, atzīti valsts iestādēs, privātos uzņēmumos un organizācijās. Lietišķās angļu valodas eksāmena English for Business sertifikāts apliecina darba devējam un augstskolai, ka kandidātam ir nepieciešamās angļu valodas prasmes atbilstoši Eiropas kopīgajām pamatnostādnēm valodu apguvē un vērtēšanā (CEFR A1-C2). Eksāmena rakstīšanas un lasīšanas daļas ir obligātas, klausīšanas un runāšanas daļas ir izvēles.Lietišķās angļu valodas eksāmens var kļūt par pirmo soli jaunas karjeras veidošanā starptautiskā uzņēmumā, tas var palīdzēt pakāpties pa karjeras kāpnēm pašreizējā darba vietā vai uzsākt studijas ārvalstu  augstskolās. Eksāmenā lietišķās angļu valodas skolotājiem (First Certificate for Teachers of Business English (FTBE)) tiek pārbaudītas lietišķās angļu valodas skolotāja kompetences, mācīšanas metodoloģijas zināšanas, kā arī izpratne par biznesa pamatjēdzieniem un procesiem. Eksāmens lietišķās angļu valodas skolotājiem sekmēs karjeras izaugsmi un ir piemērots tiem interesentiem, kas  vēlas specializēties lietišķās angļu valodas mācīšanā. Eksāmenu vasaras sesija notiks 6. – 9. jūnijā un tai var  pieteikties līdz 20. aprīlim.
Rudens sesijai var pieteikties līdz 20. septembrim. Eksāmenus  var kārtot arī ārpus sesijas laikiem, reģistējoties vienu mēnesi iepriekš. (papildus maksa 40 eur) Vairāk info šeit. Papildu informācija un pieteikšanās: Latvijas Universitāte, Humanitāro zinātņu fakultāte, Lietišķās valodniecības centrs, Rīga, Visvalža iela 4A, 416.a kab.
jana.kuzmina@lu.lv Detalizēta informācija par eksāmeniem
Facebook: LCCI Examination Centre Riga

Dalīties