Attēla autore - Alīna Semeņihina

Aicinām jūs piedalīties XIII starptautiskajā jauno pētnieku konferencē, kas norisināsies 2017. gada 9. - 10. novembrī Rīgā, Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes Rusistikas un slāvistikas nodaļā.

Ar referātiem aicināti uzstāties humanitāro zinātņu programmu bakalauri, maģistri un doktoranti.  Konferences tēma: „Valoda, mīts, folklora, literatūra: virs robežām”.  Priekšroka tiks dota referātiem, kuros konferences tēmā apzīmētie aspekti tiks aplūkoti mijiedarbībā (piemēram, mīts un literatūra, valoda un folklora utt.). Konferences darba valodas: latviešu, angļu, krievu. Uzstāšanās laiks - 20 minūtes (referentam jāparedz laiks arī diskusijai).  Aizpildīta pieteikuma anketa līdz 2017. gada 1. oktobrim jānosūta uz elektronisko adresi: spogodina@inbox.lv. Referāti konferencei tiks atlasīti konkursa kārtībā, izvērtējot pieteikumā iekļautās anotācijas. Apstiprinājums par piedalīšanos konferencē tiks izsūtīts elektroniski līdz 2017. gada 7. oktobrim. Konferences materiālus plānots publicēt elektroniskajā zinātnisko rakstu krājumā. Par publikācijas noformēšanas noteikumiem un prasībām dalībnieki tiks informēti konferences laikā. Ceļa un naktsmītnes izdevumus dalībnieki sedz no saviem līdzekļiem.

Referenti, kuru dalība konferencē tiks apstiprināta, saņems informāciju par iespējamām apmešanās vietām, kā arī konferences programmu. Visus jautājumus, kas saistīti ar konferenci, varat sūtīt uz adresi: spogodina@inbox.lv. Priecāsimies Jūs redzēt rudenīgajā Rīgā!   

Dalīties