Turpinās reģistrācija starptautiskai pavasara skolai „Valoda un komunikācija pētniecības metodoloģijas skatījumā”, kas norisināsies 2016.gada 24.-26. maijā Latvijas Universitātē.

Maģistrantūras un doktorantūras studentiklausīsies lekcijas, piedalīsies semināros par kvalitatīvajām, kvantitatīvajām, jaukta tipa un pragmatiskajām pētījumu metodēm starpdisciplinārā skatījumā, uzstāsies ar stenda referātiem par saviem pētījumiem, kā arī apmeklēs starptautiskā simpozija „Valoda starptautiskai saziņai”plenārsēdi. Simpozijs  notiks Latvijas Universitātē no 26.-27. maijam.

Pavasara skolas programma  notiks angļu valodā.Sekmīgi izpildot noteiktās prasības, tiks izsniegta LU apliecība par programmas apguvi 6 ECTS kredītpunktuapmērā. Lekciju un semināru laikā jaunie pētnieki pilnveidos savas  zināšanas un prasmes, kas palīdzēs izvēlēties un zinātniski pamatot pētījumu metodes un instrumentu izvēli savam zinātniskajam darbam. Interesenti aicināti pieteikties un reģistrēties līdz 15. martam, nosūtot CV un īsu pētījuma anotāciju (1 lpp.) uz postgraduateschool@gmail.com. Pavasara skolu organizē Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes Anglistikas nodaļa sadarbībā ar Baltkrievijas valsts universitāti.

Detalizēta informācija pieejama www.lu.lv/lincs/postgraduate-school/ vai rakstiet mums uz postgraduateschool@gmail.com un jana.kuzmina@lu.lv

Dalīties