Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultāte (LU HZF) aicina nākamos studentus uz Atvērto durvju dienu, kas notiks šā gada 22. martā plkst. 14.00 Visvalža ielā 4a, Rīgā. Pasākumā būs iespēja iepazīt fakultātes telpas, gūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par studiju procesu, kā arī satikt programmu direktorus un noskaidrot ko vairāk par fakultātes piedāvātajām studiju programmām.

LU HZF piedāvā desmit akadēmiskās bakalaura studiju programmas (BSP), kurās var apgūt ne tikai valodas, bet arī dažādu valstu kultūru un literatūru, kā arī gūt iemaņas tulkošanā un iemācīties apvienot valodas prasmes ar biznesu. Visas programmas ir akreditētas! Pēc kopīgās tikšanās, kas notiks plkst. 14.00 201. auditorijā, sarunas par studiju programmām notiks šādās telpās (sekot norādēm fakultātē): Angļu filoloģijas BSP – 201. aud.
Moderno valodu un biznesa studiju BSP – 201. aud.
Krievu filoloģijas BSP – 206. aud.
Āzijas studiju BSP – 208. aud.
Baltu filoloģijas BSP – 305. aud.
Franču filoloģijas BSP – 327. aud.
Klasiskās filoloģijas BSP – 418. aud.
Kultūras un sociālās antropoloģijas BSP – 209. aud.
Somugru studiju BSP – 325.A aud.
Vācu filoloģija BSP – 414. aud. ”HZF īpašais gars: Bābeles torņa skaņas latviskā gaisotnē. Valodas, literatūra, mūzika, teātris, dažādu kultūru māksla - viss Eiropas un Āzijas horizonts Tavā priekšā!” – HZF dekāne, prof. Ilze Rūmniece. Gaidīsim visus, kas vēlas iepazīt mūsu īpašo garu!  

Dalīties