Studenti, kolēģi un absolventi! Neticami skaistā vasara beidzas, klāt jau septembris un pavisam drīz – mūsu Alma Mater simtgades svinības, kurām par godu ir sagatavota plaša simtgades jubilejas programma, ļaujot visiem izjust savu piederību lielajai universitātes saimei.

Vēl visi dzīvojam tikko aizvadītā Humanitāro zinātņu fakultātē notikušā LU absolventu salidojuma noskaņās. Tas bija skaists un emocionāli piepildīts brīdis gan mums, mācībspēkiem un darbiniekiem, gan, kā liecina salidojuma fotomirkļi, mūsu mīļajiem salidojuma dalībniekiem. Mums visiem bija patiess prieks satikties, uzklausīt citam citu un kopīgi atpūsties.

Īpašs pagodinājums sumināt Humanitāro zinātņu fakultātes 1. kursa studentus, pievienojoties mūsu pulkam, un apsveikt ar jauna, nozīmīga dzīves posma sākšanu!

Novēlu visiem mūsu fakultātes studentiem neatlaidīgi apgūt jaunas zināšanas, aktīvi iesaistīties studentu pašpārvaldes aktivitātēs un izbaudīt daudzās studentu dzīves iespējas!

Savukārt HZF fakultātes mācībspēkiem radošu garu, sasniegumus pētniecībā, pacietību un neatlaidību, dodot zināšanas un pilnveidojot studentu prasmes!

Veiksmīgu mums visiem 2019./2020. akadēmisko gadu! Lai pietiek enerģijas un iedvesmas, stiprinot Humanitāro zinātņu fakultātes un Latvijas Universitātes izcilību!

Patiesā cieņā,
LU Humanitāro zinātņu fakultātes dekāne prof. Indra Karapetjana
 

LATVIJAS UNIVERSITĀTE CEĻĀ UZ 100
 

Dalīties