12. decembrī Valsts izglītības attīstības aģentūras organizētā svinīgā pasākumā tika sumināti Eiropas Savienības izglītības, mācību, jaunatnes un sporta programmas Erasmus+ programmas kvalitātes balvas “Spārni 2019” ieguvēji desmit nominācijās. Starp balvas ieguvējiem – arī Latvijas Universitāte ar Humanitāro zinātņu fakultātē izstrādātu un īstenotu projektu.

Latvijas Universitāte kvalitātes balvu “Spārni” ieguvusi par projektu “Caurviju prasmju attīstīšana zobārstniecībā: satura un valodas integrētā apguve” nominācijā Erasmus+ stratēģiskās partnerība augstākās izglītības sektorā. Projektu laikā no 2015. gada 1. decembra līdz 2017. gada 30. novembrim izstrādāja un īstenoja LU Humanitāro zinātņu fakultātes Anglistikas nodaļas profesores Gunta Roziņa un Indra Karapetjana sadarbībā ar Medicīnas fakultātes Zobārstniecības studiju programmas mācībspēkiem, piedaloties arī projekta partneriem no Amsterdamas Zobārstniecības Akadēmiskā centra Zobārstniecības fakultātes Nīderlandē  (VU, STICHTING VU, Dental Faculty, Academic Centre for Dentistry Amsterdam) un Porto Politehniskā institūta Grāmatvedības un Administrācijas skolai (Polytechnic Institute of Porto, Institute of Accountancy and Administration) Portugālē.

LU Humanitāro zinātņu fakultāte pateicas Medicīnas fakultātei, īpaši tās dekānam profesoram Folkmanim – par sniegto akadēmisku un administratīvu atbalstu.

Kvalitātes balva “Spārni” apliecina Latvijas Universitātē un Humanitāro zinātņu fakultātē mērķtiecīgi plānoto un sekmīgi īstenoto starptautisko sadarbību un starpdisciplinaritātes attīstību, kā arī internacionalizāciju,  kas veicina Latvijas Universitātes kā vadošās augstskolas konkurētspēju augstākās izglītības sektorā.

Vairāk par Erasmus+ programmas kvalitātes balvas ieguvējiem

 

Dalīties