Izaicinājumiem pilnais 2020. gada pavasara semestris tūlīt noslēgsies. Piedzīvotais ārkārtas stāvoklis un ar to saistītās izmaiņas augstskolas dzīvē deva mums visiem vēl nebijušu pieredzi. Varam būt gandarīti, ka, arī esot attālināti, mums kopā izdevās īstenot studiju procesa sekmīgu norisi. Paldies ikkatram studentam, mācībspēkam, fakultātes darbiniekam par izturību, pacietību, atbildību, atsaucību, cilvēcību!

2019./2020. ak.g. pavasara semestris mums visiem paliks prātā ar attālinātām lekcijām, semināriem, sanāksmēm, ciešāku sadraudzēšanos ar  Microsoft Teams vidi, dažbrīd negulētām naktīm, studentiem mācoties un pasniedzējiem labojot studentu darbus, nebeidzamām e-pastu sarakstēm, arī ar sesiju, eksāmeniem un noslēguma darbu aizstāvēšanu tiešsaistē. Mēs parādījām, ka spējam būt saliedēti, sadarboties, sekmīgi strādāt, arī esot attālināti.

Lai arī diendienā tikāmies tiešsaistē, pandēmijas laikā, šķiet, mums visiem visvairāk pietrūka studentu un kolēģu acu skatiena, smaida, dzīvās sarunas.

Prieks, ka lēnām sākam atgriezties ierastajā dzīvē un turēsim īkšķus, ka septembrī jau visi varēsim cits citu uzrunāt klātienē fakultātē.

Paldies vēlreiz visam LU Humanitāro zinātņu fakultātes akadēmiskajam un vispārējam personālam par nesavtīgu darbu šajā mācību gadā!

Savukārt visu mācībspēku vārdā gribu izteikt atzinību mūsu šī gada absolventiem – noslēguma darbu izstrāde attālināti prasīja daudz lielāku pašdisciplīnu un mērķtiecību: Jūs nepadevāties un parādījāt, ka varat! Sveicam šī gada humanitāro zinātņu bakalaura un maģistra grāda ieguvējus un priecāsimies ar Jums būt kopā nodaļu organizētajās diplomu saņemšanas ceremonijās 2. un 3. jūlijā fakultātes dārzā (šoreiz gan bez viesiem un ievērojot visus distancēšanās noteikumus).

Pārējiem Humanitāro zinātņu fakultātes studentiem vēlam veiksmīgi pabeigt pavasara semestra sesiju un uzkrāt spēkus vasarā jaunā studiju gada cēlienam rudenī! Īpašs dekānes paldies Humanitāro zinātņu fakultātes Studentu pašpārvaldei par aktīvu iesaisti fakultātes pasākumos, tostarp par atbalstu pandēmijas laikā!

Lai visiem saulaina vasara un izdodas rast arī īstas atpūtas brīžus!

 

Dalīties