No 17. līdz 26. februārim notiek LU Humanitāro zinātņu fakultātes studentu pieteikšanās Erasmus+ studiju mobilitātei 2021. gada rudens semestrim. Nenokavē savu iespēju!

Sapulce par Erasmus+ iespējām un pieteikšanos mobilitātei HZF: ceturtdien, 25.02., plkst. 16.30 - 17.30 MS Teams platformā.
Lai pieteiktos sapulcei, jāraksta uz jekaterina.cernevska@lu.lv. 

Visa informācija par pieteikšanās procesu ir pieejama Erasmus+ studiju mobilitāte

Aktuālais HZF sadarbības augstskolu saraksts: HZF līgumi pa studiju programmām

Erasmus+ stipendija var būt piešķirta viena semestra studijām ārvalstu partneraugstskolā. Programmai var pieteikties LU HZF studenti (bakalaura, maģistra vai doktora līmeņa studijas), kas ir sekmīgi nokārtojuši studiju kursus vismaz 40 KP apjomā (divi studiju semestri), kam nav maksas vai akadēmisko parādu un kas neatrodas studiju pārtraukumā.

Lai pieteiktos konkursam, ir jānosūta šādi dokumenti uz HZF Ārējo sakaru koordinētājas Jekaterinas Čerņevskas e-pastu (jekaterina.cernevska@lu.lv): 

  1. HZF Erasmus+ pieteikuma forma (veidlapa) ir pieejama šeit: Erasmus+ studiju mobilitāte;
  2. sekmju izraksts ar vidējo svērto atzīmi no studenta LUIS profila: pdf/jpg formāts (‘screenshot’);
  3. savas studiju programmas direktoram adresēta motivācijas vēstule (latviešu vai studiju programmas valodā), kurā tiek minēti mērķa augstskolas studiju kursi, ko plānojat apgūt. Informācija par studiju kursiem jāmeklē mērķa augstskolas mājaslapā vai rakstot tās koordinatoram. Pirms pieteikšanās ir jāpārliecinās, ka mērķa augstskola piedāvā studiju kursus, kas atbilst jūsu studiju programmai LU. 

! Pirms pieteikšanās ir jānoskaidro, kuru valodu zināšanas būtu nepieciešamas, lai studētu mērķa augstskolā.

 

Dalīties