No 22. līdz 26.martam norisināsies Latvijas Universitātes Atvērto durvju nedēļa, kuras laikā būs iespēja doties virtuālā ceļojumā pa 13 Latvijas Universitātes fakultātēm. LU Humanitāro zinātņu fakultāte savas durvis vērs 23. martā (otrdien) plkst. 16 tiešraidē LU Facebook lapā.

Pasākuma laikā kopā ar moderatori Sindiju Bokāni un fakultātes studentiem būs iespējams iepazīt fakultāti virtuāli, ieskatīties  vēsturiskajās auditorijās, kurās savā laikā mācījušies daudzi Latvijā ievērojami literāti, tulkotāji, valodnieki, folkloras un teātra procesu pētnieki, satikt fakultātes pasniedzējus, ieskatīties attālinātā valodu nodarbības norisē un noskaidrot, kāpēc arī šodien ir svarīgi studēt valodas un izzināt dažādu tautu kultūru.

Virtuālajā tūrē būs iespējams uzzināt par fakultātes jaunumiem nākamajā mācību gadā, satikt fakultātes dekāni, prof. Indru Karapetjanu, tiešraides komentāru sadaļā uzdot sev interesējošos jautājumus par studijām fakultātē, attālināti aprunāties ar fakultātes studentiem un pabūt fakultātes pagalmā – zaļajā oāzē, kur parasti mācību gada sākums ar svinīgajām uzrunām aizsākas pirmkursniekiem.

Būs arī konkurss Facebook tūres skatītājiem, un iespēja tikt pie vērtīgām balvām!

Atver HZF durvis un izstaigā savu nākotnes fakultāti virtuāli!

Uzzini vairāk par Atvērto durvju nedēļu Latvijas Universitātē ŠEIT.

 

Dalīties