Noslēgusies HZF Studentu pašpārvaldes rīkotā labdarības akcija “Ziedojumi Ulubelei”, kuras laikā HZF studenti un darbinieki tika aicināti sagādāt kādu kārumu vai siltu segu dzīvnieku patversmei “Ulubele”. Par to, kāpēc šāda akcija tapa un kā tā noslēdzās, stāsta HZF Studentu pašpārvalde.

Gada beigu svētku gaidīšanas laiks, kas daudziem pazīstams kā klusuma, pārdomu un labestības laiks, neatstāja vienaldzīgu arī mūs, HZF Studentu pašpārvaldi. Šoreiz priecēt un atbalstīt izvēlējāmies četrkājainos draugus un izveidojām labdarības akciju “Ziedojumi Ulubelei”. Daudzi no mums ir dzīvnieku īpašnieki, tāpēc šī iestāde likās perfekta iespēja izdarīt ko labu. Decembrī izsludināt labdarības akciju, protams, likās liels risks, jo lielākā daļa fakultātes studentu mācījās un strādāja no mājām, taču mēs ticējām, ka tas nebūs liels šķērslis.

 Jau pirmajās dienās fakultātes 1.stāva foajē ieliktajā kastē parādījās ziedojumi. Tas sasildīja mūsu sirdis. Kaut arī svētku laikā nevarējām apciemot fakultāti un apskatīties, kā iet mūsu ziedojumu kastei, janvārī atgriežoties pazīstamajās telpās, nebijām vīlušies. Bija sesijas laiks, tāpēc nevarējām uzreiz akcijas beigās labumus nogādāt patversmei, tāpēc atstājām tos kastē vēl dažas dienas, lai arī citiem dotu papildu iespēju veikt ziedojumu, ja nu to nav bijis iespējams paveikt oficiālajā akcijas laikā. HZF SP biedres Everita un Ieva pēc sava pēdējā eksāmena izlēma nosvinēt sesijas beigas, 20. janvārī beidzot nogādājot fakultātes ziedojumus patversmes “Ulubele” iemītniekiem.

Vēlamies izteikt vislielāko paldies visiem, kuri ielika savu ziedojumu fakultātē novietotajā kastē! Šīs jaukās dāvaniņas nolikām “Ulubeles” ziedojumu nojumē, kā arī pēc tam apstaigājām pašu teritoriju un apskatījām mīļos pūkaiņus!

Ja nepaspēji kaut ko šoreiz noziedot, varam apsolīt, ka šī nebūs pēdējā reize, kad būs iespēja iesaistīties labdarības akcijās, bet, kamēr paši esam nodarbināti ar citiem pasākumiem, iedrošinām un iesakām atbalstu sniegt arī citos veidos, daloties ar “Ulubeles” ierakstiem vai ziedojot pašiem!

Dalīties