Nekas vēl nav nokavēts – uzņemšana turpinās Latvijas Universitātes (LU) Humanitāro zinātņu fakultātes (HZF) bakalaura un maģistra programmu brīvajās budžeta un maksas studiju vietās. Sapņo drosmīgi un izmanto savu otro iespēju!

Atklāj pasauli caur vārdiem, domām un vēsturi – nāc studēt valodas, literatūru, kultūru, filozofiju, vēsturi, arheoloģiju, teoloģiju un reliģijpētniecību LU HZF un izvēlies ceļu, kas ved uz dziļāku izpratni par pasauli un tās daudzveidību! 

Studējot LU HZF, paveras plašas iespējas veidot savu karjeru un gūt panākumus visdažādākajās jomās: tulkošanā, rediģēšanā un dažādu tekstu veidošanā,  valodu tehnoloģijās, radošajā rakstniecībā un kritikā, valodu un vēstures mācīšanā, terminu izstrādē, muzeoloģijā, arhīvos, ārlietu sektorā, valsts un pašvaldību institūcijās, reliģiskajās organizācijās un nevalstiskajās organizācijās, pētniecībā un citās jomās.

Pieteikties BAKALAURA līmeņa studijām var no 7. augusta elektroniski vai ierodoties fakultātē: valodu un kultūru studiju programmās (Visvalža ielā 4a) no 19. līdz 23. augustam; Teoloģijas un reliģijpētniecības bakalaura studiju programmā (Raiņa bulvārī 19) no 20. līdz 29. augustam; vēstures un filozofijas bakalaura programmās (Aspazijas bulvārī 5) no 19 līdz 27. augustam. Uzzini vairāk.

Iespējams pieteikties šādām bakalaura studiju programmām:

  • Anglistikas, Eiropas valodu un biznesa studijas” ar moduļiem: “Angļu valoda”; “Angļu-skandināvu valodas” (zviedru valoda); “Eiropas valodu un biznesa studijas”. Iespēja studēt arī nepilna laika neklātienes programmā.
  • Āzijas studijas” ar moduļiem (stājas modulī) “Tuvo Austrumu studijas” (arābu valoda); “Japānas studijas”; “Korejas studijas”; “Ķīnas studijas” 

“Franču filoloģija”
“Klasiskā filoloģija” (Ir budžeta vietas!)
“Krievu filoloģija” (Ir budžeta vietas!)
“Somugru studijas” (Ir budžeta vietas!)

“Vācu filoloģija” (Ir budžeta vietas!)

  • Vēsture un arheoloģija(Ir budžeta vietas!). Iespēja studēt arī nepilna laika neklātienes programmā – maksas studiju vietās.

Plašāk par uzņemšanas kārtību bakalaura studijās.

Pieteikties MAĢISTRA līmeņa studijām var no 7. augusta elektroniski vai ierodoties fakultātē:

valodu un kultūru studiju programmās (Visvalža ielā 4a) no 19. līdz 23. augustam; Teoloģijas un reliģijpētniecības maģistra studiju programmā (Raiņa bulvārī 19) no 20. līdz 28. augustam; vēstures un filozofijas maģistra programmās (Aspazijas bulvārī 5) no 19 līdz 27. augustam. Uzzini vairāk.

Iespējams pieteikties šādām maģistra studiju programmām:

Plašāk par uzņemšanas kārtību maģistra studijās.

Par reģistrācijas maksu:

  • Ja piesakies studijām, aizpildot elektronisko veidlapu mājas lapā, tad reģistrācijas maksu (35 EUR) ir jāsamaksā iepriekš ar bankas pārskaitījumu un apmaksas apliecinājumu (maksājuma uzdevumu) būs nepieciešams augšupielādēt. 
  • Ja piesakies studijām fakultātē, tad reģistrācijas maksu (35 EUR) iespējams samaksāt jau iepriekš ar bankas pārskaitījumu, apmaksas apliecinājumu (maksājuma uzdevumu) nepieciešams uzrādīt reģistratoram. Reģistrācijas maksu var samaksāt arī kasē Raiņa bulvārī 19, Info centrā. 

Pirms pieteikšanās aicinām iepazīsties ar vispārējiem uzņemšanas noteikumiem, noskaidrot, kādas ir uzņemšanas prasības katrā studiju programmā un vai ir jākārto iestājpārbaudījumi. Ja studēji ārvalstīs, iepazīsties ar informāciju – kā uzsākt studijas, ja iepriekšējā augstākā izglītība iegūta ārvalstīs

Sapņo drosmīgi un kāp pa izglītības kāpnēm! 

Dalīties