Līdz pat 8. martam ir iespējams pieteikties jauno teologu un reliģijpētnieku universitātei, kurā iekļautas bezmaksas nodarbības ar mēķi iepazīstināt skolēnus un citus interesentus ar teoloģijas un reliģijpētniecības dažādajiem virzieniem. Pirmā nodarbība jau 12. martā!

Jauno teologu un reliģijpētnieku universitātes nodarbības veidotas tā, lai interesentiem dotu iespēju iegūt visaptverošu un padziļinātu ieskatu teoloģijas un reliģijpētniecības laukā un studijās. Dalībnieki iegūst vispusīgu priekšstatu par teoloģijā un reliģijpētniecībā lietotajiem jēdzieniem, attiecībām starp dažādām reliģiskajām un nereliģiskajām grupām, reliģiju mijiedarbību un dialogu ar sabiedrību gan vienas, gan vairāku kultūru un subkultūru ietvaros.

Jauno teologu un reliģijpētnieku universitātē var piedalīties, sākot no 10. klases. Darbojoties Jauno teologu un reliģijpētnieku universitātē, tiek dota iespēja pildīt mājasdarbus par nodarbībās prezentētajām tēmām, tā iegūstot papildu punktus un līdz ar to – priekšrocības iestāties LU Teoloģijas fakultātē. Nodarbības veidotas tā, lai interesentiem dotu iespēju iegūt visaptverošu un padziļinātu ieskatu teoloģijas un reliģijpētniecības laukā un studijās.

2020. gadā pirmā Jauno teologu un reliģijpētniecības universitātes nodarbība notiks jau 12. martā, plkst. 18.15., LU TF 161. telpā, Raiņa bulvārī 19. 

Lai pieteiktos sūti vārdu, uzvārdu, skolu, klasi, kā arī tālruņa nr. uz ilze.stikane.tf@lu.lv. 

Dalīties