12. martā, plkst. 18.15, Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātē notiks docenta un mācītāja Jura Cālīša domnīca "Kā nepazaudēt cerību?" Šī būs pirmā domnīca vesela domnīcu cikla ietvaros, kas notiks visa gada garumā. Domnīcu mērķis ir sniegt iespēju apmeklētājiem uzzināt kādu tveramu atziņu vai "knifu", lai kvalitatīvāk pieņemtu un izdzīvotu kādas izaicinošākas dzīves situācijas.

Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātes simtgadē vēlamies apdāvināt ne tikai paši sevi, bet arī tos, kas mums ir apkārt. Tieši tāpēc esam izveidojuši domnīcu ciklu, kas norisināsies visa gada garumā, par tematiem, kas kādreiz, iespējams, ir uzrunājis vai skāris ikkatru no mums.
Domnīcu ciklu aizsāksim ar docenta un mācītāja Jura Cālīša domnīcu par to, kā nepazaudēt cerību. Šis temats ir visnotaļ aktuāls ikdienas straujajā pasaulē - kā nepazaudēt cerību zem lielā darāmo darbu kalna? Kā nepazaudēt cerību, stājoties pretī eksistenciāliem dzīves jautājumiem? Vēl jo vairāk - jums ir iespēja paklausīties Jura Cālīša pieredzes stāstu un to, kā viņam vēl joprojām izdodas saskatīt gaišo ikdienas dzīvē.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts.
Lūdzam, ja iespējams, pieteikties uz pasākumu, rezervējot vietu: https://www.facebook.com/events/582436135683943/.

Aprīlī domnīcā piedalīsies dekāne Dace Balode, maijā - rakstnieks un psihoterapeits Nils Konstantinovs, oktobrī profesore Laima Geikina, savukārt novembrī mācītājs Linards Rozentāls.

Līdz pat jūlijam notiekošās domnīcas būs arī daļa no Jauno teologu un reliģijpētnieku universitātes. Tiem, kas piedalīsies JTRU un vēlēsies iegūt papildu punktus, stājoties bakalaura studiju programmā 2020. gada vasarā, būs nepieciešams veiksmīgi izpildīt mājas uzdevumus, lai iegūtu sertifikātu par papildu punktiem.


Sekojiet līdzi informācijai LU Teoloģijas fakultātes tīmekļa vietnē (www.tf.lu.lv), kā arī Facebook un Twitter kontos.
 

Dalīties