Pavasara skolu organizē Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes Lietišķās valodniecības centrs sadarbībā ar Baltkrievijas valsts universitāti.

Maģistrantūras un doktorantūras studenti klausīsies lekcijas, piedalīsies semināros par kvalitatīvajām, kvantitatīvajām, jaukta tipa un pragmatiskajām pētījumu metodēm starpdisciplinārā skatījumā, uzstāsies ar stenda referātiem par saviem pētījumiem, kā arī apmeklēs starptautiskā simpozija „Valoda starptautiskai saziņai”plenārsēdi. Simpozijs notiks Latvijas Universitātē no 26.-27. maijam.

Pavasara skolas programma  notiks angļu valodā.Sekmīgi izpildot noteiktās prasības, tiks izsniegta LU apliecība par programmas apguvi 6 ECTS kredītpunktu apmērā. Lekciju un semināru laikā jaunie pētnieki no Latvijas, Baltkrievijas, Grūzijas, Igaunijas un Polijas pilnveidos savas  zināšanas un prasmes, kas palīdzēs izvēlēties un zinātniski pamatot pētījumu metodes un instrumentu izvēli savam zinātniskajam darbam. Detalizēta informācija pieejama www.lu.lv/lincs/postgraduate-school/ 

Share