Ceturtdien, 17. decembrī HZF purpura vestibilā sirsnīgā gaisotnē atzīmējām Ziemassvētku tuvošanos. Pēc dekānes prof. Ilzes Rūmnieces gaišajiem ievadvārdiem sekoja kora Dziesmuvara veltījums fakultātei – īsa, bet burvīga koncertprogramma, kas radīja svētku sajūtu visiem klātesošajiem fakultātes mācībspēkiem, darbiniekiem un studentiem.

Lai kopīgi atskatītos uz 2015.gadā paveikto un sasniegto, svētku pēcpusdienu papildināja prezentācija ar gada spilgtākajiem foto mirkļiem. Tiem, kam nebija iespēja ieskatīties atmiņu galerijā klātienē, ir iespēja to apskatīt tagad!

Visgaidītākais mirklis, protams, bija Ziemassvētku vecīša ierašanās. Ziemassvētku vecītis bija sarūpējis gan dāvanas, gan žagaru; lieki piebilst, ka neviens no čaklajiem humanitārajiem žagaru nebija izpelnījies. Ievērojot tradīcijas, katrs dāvanas saņēmējs tika aicināts noskaitīt pantiņu, padziedāt, vai uzdejot. Šogad Ziemassvētku vecītis bija sarūpējis patiešām jaukas dāvanas – īpašus HZF kalendārus ar abiem fakultātes Raiņiem – dižgaru un kaķu puiku.

Patīkamā pēcpusdiena tika noslēgta ar sirsnīgām sarunām pie karstvīna glāzes. Ziemassvētku programma tika izpildīta godam un paliks atmiņā ar skaisto eglītes, piparkūku un mandarīnu smaržu, Ziemassvētku mūziku un draudzīgo noskaņojumu.

Atskats uz 2015. gadu Humanitāro zinātņu fakultātē


Share