Līdz pat 13. aprīlim interesentiem ir iespēja pieteikties “Jauno teologu un reliģijpētnieku skolai”, kas šogad norisināsies 14. aprīlī, sākot no plkst. 10.30, Raiņa bulvārī 19, Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātes (LU TF) 161. telpā.

“Jauno teologu un reliģijpētnieku skola” ir lekciju cikls, kurā interesenti var koncentrētā un daudzpusīgā veidā iepazīties ar Teoloģijas fakultātes pētniecības laukiem, piedāvāto studiju klāstu, studiju virzieniem, kā arī daudz ko citu. Šī lekciju cikla laikā ar dažādiem interesantiem tematiem uzstāsies gan LU TF mācībspēki, gan arī teoloģijas studenti. Šī gada “Jauno teologu un reliģijpētnieku skolas” ietvaros 14. aprīlī būs iespēja iepazīties ar šādiem tematiem:

            doc. Andris Priede “12 apustuļu identifikācija baznīcas tradīcijā”

prof. Dace Balode “Bībeles tekstu pētniecība”

doc. Juris Cālītis “Sistemātiskā teoloģija”

prof. Valdis Tēraudkalns “Reliģija vai garīgums?”

LU Teoloģijas maģistra studiju programmas pēdējā kursa studente Madara Vilne “Tantriskais sekss – mīts vai patiesība?”

Absolvējot “Jauno teologu un reliģijpētnieku skolu”, tiem, kas izvēlēsies stāties Teoloģijas fakultātē, uzņemšanā tiks piešķirti papildus 20 punkti.

Pieteikties uz "Jauno teologu un reliģijpētnieku skolu" aicināti visi interesenti! Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, telefona numurs un izglītība (klase, absolvētā vidusskola vai augstskola). Pieteikties var, rakstot uz e-pastu: ilze.stikane.tf@lu.lv 

Share