Aicinām visus Latvijas Universitātes darbiniekus un studentus piedalīties akcijā "Izrotā LU TF eglīti", kas norisināsies līdz pat gada beigām. Atnāc un ieliec savu eglīšu rotājumu LU Teoloģijas fakultātes eglītē, kas atrodas fakultātes gaiteņa galā Raiņa bulvārī 19.

LU TF gaitenī atrodas jauka Ziemassvētku eglīte, kuru iespējams izrotāt jebkuram LU studentam vai darbiniekam. Lai gan šogad nevaram svētkus svinēt kopā klātienē, mēs varam kopīgi strādāt pie Ziemassvētku eglītes izrotāšanas projekta. Rotājumi var būt mantojumā saņemtie, pašu taisītie, vai arī imaginārie!

Tomēr, lai vai kā mēs priecātos par rotājumiem piepildītu egli, tomēr vēlamies vēlreiz uzsvērt - aicinām lieki bez iemesla nedoties uz publiskām vietām, kā arī noteikti neiet ārpus mājām, ja ir kādas saslimšanas pazīmes. Būsim atbildīgi, lai turpmākos svētkus atkal varam svināt kopā!

Bet, ja nākat pakaļ kādai grāmatai no bibliotēkas vai arī pārbaudīt kādu neatliekamu dokumentu, droši atnāciet arī līdz fakultātes gaitenim!

Tāpat arī atgādinām, ka LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19 var uzturēties, pie durvīm uzrādot derīgu studenta vai darbinieka apliecību, un nēsājot masku.

Share